Cipő és csizma trend

Ma már rengeteg féle stílusban és színben lehet őszi cipőket és csizmákat kapni, így minden nő talál kedvére való darabot. Nem kell megelégedni egy sem színben, sem fazonban nem tetsző darabbal, hanem olyan stílusban vásárolhatunk lábbeliket, ami a személyiségünket is tükrözi, ami kényelmes, és amelyben jól érezzük magunkat. A nők szeretnek többféle őszi cipőt vásárolni, hiszen nagyon nem mindegy, hogy mely lábbelit, milyen alkalomra vesszük fel. A cikk ebben nyújt némi segítséget és útmutatást.
Cipő és csizma trend

A bakancs jó túrázáshoz

Ősszel már elég kellemes és friss a levegő. Az őszi túrák az egyik legkedveltebb tevékenységek közé tartoznak. A bakancs még mindig nagyon menő, akár nő, akár férfi viseli. Nem mellesleg nagyon strapabíró is, így bátran választhatod ezt a lábbelit még akkor is, ha nem sík terepen szeretnél gyalogolni az őszi túrák alkalmával.

Az őszi munkálatokhoz csizma

Sokan élnek kertes házban, vagy vesznek részt, szedd magad akcióban. Ezekhez a kinti tevékenységekhez jól jön egy gumicsizma, ami azért nőies is. A csizma akkor is nagyon hasznos, amikor esik az eső, de nekünk feltétlenül el kell mennünk a boltba. Gumicsizma terén is igen bő a választék és egész nőies darabokat is lehet kapni a piacon.

Utcai viselethez

Az utcai cipők terén is igen nagy a választék. A nők többsége nagyon kedveli az egyszerű, klasszikus, fűzős bőrcipőt, amely szoknyához és nadrághoz is nagyon jól illik. Nem beszélve arról, hogy nagyon kényelmes is, hiszen ezek a cipők puha bőrből készülnek. Farmert is bátran húzhatunk egy ilyen stílusú cipőhöz és nem csak a slim típusú farmerrel mutat jól, hanem a trapéz nadrággal is, csak akkor ügyeljünk arra, hogy a cipőnek egy kicsit magas legyen a sarka.

Különcöknek

Egyes nők kilógnak a sorból és nem is akarnak abba beállni. Ezek a nők elsősorban az öltözködésükkel hívják fel magukra a figyelmet. Olyan ruhákat hordanak, amelyek figyelemfelkeltőek, extravagánsak és bolondosak, színesek. A különc nőknek nem csak a ruházata más, mint az átlagnak, hanem a cipők terén sem szeretik az egyszerűt, a letisztult formákat. Nincs ebben semmi meglepő, hiszen mindenki máshogy szeretné megmutatni, hogy milyen ember is ő valójában. És ezt egy klassz cipővel is meg lehet mutatni, ki lehet fejezni.

Az ősz színei a lábunkon

Az ősz csodás színekbe öltözteti a természetet. A színskálán mindenféle szín megtalálható, így a vörös minden árnyalata is ott van azon a bizonyos palettán. A piros cipők és csizmák is nagy népszerűségnek örvendenek, nem csak a nők, hanem a férfiak körében is. A piros színt kedvelők kissé merészebbek más embereknél.

Cipő az irodába

Az irodai dolgozóknak sem kell félni, hogy nem találnak a piacon kényelmes, kissé visszafogott, ám egyedi darabokat. Ma már az irodában viselhető cipők között is nagy a választék és ezek a cipők egyáltalán nem egyszerűek és visszafogottak, mégsem lógnak ki annyira a sorból, mint egy burgundi színű bakancs.

Cipő a hangulatunkhoz és az évszakhoz igazítva

A cipő színben és anyagában is lehet olyan, ami passzol az aktuális időjáráshoz. Az ősz színe nem csak a vörös, hanem a sárga és annak minden árnyalata. A mustársárga azért is remek választás, mert egyrészt a természetben is sok ilyen színű növényzettel találkozunk ebben az évszakban, ráadásul egy kellemes színről van szó, ami nem komor és sok sötét, őszi ruhához felvehetjük.

Kapcsolódó cikkek

Ezért ne félj a sárga színtől - a sárga színű ruha sok mindenkinek jól áll, bár sokan idegenkednek tőle

Miért ne félj a sárga színtől?

A sárga színtől sokan félnek, pedig majdnem mindenkinek jól áll a sárga ruha. A cikkben a sárga színű ruha előnyeit mutatjuk be.

Tippek az ékszerek biztonságos online vásárlásához

Tippek az ékszerek biztonságos online vásárlásához

Egyre többen vásárolnak ékszert onlinet, de azért érdemes odafigyelni pár dologra.

Az esküvőn nem csak a ruha, hanem - Esküvői hajviselet, hogy te legyél a legszebb ezen a csodaszép napon! – a frizura is nagyon fontos.

Esküvői hajviselet, hogy te legyél a legszebb ezen a csodaszép napon!

Mindenki csodaszép szeretne lenni a saját esküvőjén. A cikkben néhány nagyon elegáns, esküvői frizurát mutatunk be.