Esküvői hajviselet, hogy te legyél a legszebb ezen a csodaszép napon!

A nagy napon, azaz a saját esküvőjén mindenki a legszebb szeretne lenni és mindenki arra vágyik, hogy a nap minden perce tökéletes legyen. Az izgatott menyasszonyok elsősorban a legtökéletesebb ruhát szeretnék kiválasztani és viselni a nagy napon, majd a frizura okoz nagy dilemmát. És természetesen az esküvői ruhához leginkább passzoló kiegészítők is sok fejtörést okoznak. A cikkben néhány esküvői frizurát mutatunk be. Inspirálódj te is, mert lehet, hogy ezek közül a hajviseletek közül tetszik meg valamelyik és épp ilyet kérsz majd a fodrászodtól az esküvődre.
Az esküvőn nem csak a ruha, hanem - Esküvői hajviselet, hogy te legyél a legszebb ezen a csodaszép napon! – a frizura is nagyon fontos.

A lágy fürtök természetessége

Egyes menyasszonyok nem kívánnak sokat foglalkozni a frizurájukkal, vagy éppen éjfél után egy laza konty mellett döntenek, ezért az esküvőre kiengedett hajzuhataggal érkeznek. Hogy azért mégis legyen valamilyen formája a frizurájuknak, egy szépséges hajráffal regulázzák meg a tincseiket, ami máris elegánsabb benyomást kelt, ha egy hasonló fülbevalót választunk hozzá.

A konty az örök sláger

A legtöbb menyasszony még mindig a klasszikus kontyot kéri és választja, amikor a fodrásznak elmesélik, hogyan is képzelik el a nagy napot, pontosabban a menyasszonyi frizurát. A konty még ma is nagyon menő, hiszen ezernyi változatban el lehet készíteni és nagyon sok dekorációval lehet még ünnepélyesebbé varázsolni. A kontyba kerülhetnek apró gyöngyök, amelyek nagyon ünnepivé teszik a frizurát, főleg, ha ilyen, vagy hasonló gyöngyökből készülnek a menyasszony ékszerei is.

A romantikusabb alkatok apró virágokat kérnek a kontyukba, amely frizura díszítőelemei lehetnek egyszínűek, vagy színesek, kisebbek, vagy nagyobbak. A virágok színe mindenképpen illeszkedjen a menyasszony hajszínéhez, de ezt a fodrász úgyis tudni fogja, nyugodtan bízzuk rá magunkat.

A gyöngyös hajráf konttyal is jó választás

A komolyabb hölgyek szokták ezt a kombinációt, azaz a klasszikus kontyot és hajráfot választani. Nem hiába, hiszen ez a dupla megoldás eleganciát kölcsönöz a viselőjének, ami legfőképpen a komoly hölgyek egyik jellemzője. Persze mint mindenben, kivételek ebben az esetben is vannak.

A hajfonat is a rangsor élén található

Amikor ma meghalljuk azt a szót, hogy befont haj, vagy hajfonat, nem az egyszerű, hagyományos hármas fonásra gondolunk, hanem a mai, trendi, divatos hajfonásokra, amelyeket még elkészíteni sem olyan egyszerű, de amikor elkészül a szépséges fonás, nem győzünk ámuldozni, mert valóban olyan lenyűgöző tud lenni. Talán ez lehet az oka, hogy egyre több nő választja ezt a frizurát az esküvőjén.

A befont hajzuhatagot aztán még kontyba is lehet tűzni, de az is gyönyörűséges, amikor a befont haj lazán, mindenféle díszítés nélkül a menyasszony hátára omlik.

A fej ékei: diadém és virágkoszorú

A női fejdísz, azaz a diadém is a toplista élén szokott lenni, már ami a menyasszonyok óhaját illeti a menyasszonyi frizura terén. A diadém mellett voksolók általában nagyon szerettek királykisasszonyost játszani kislányként és az esküvőjükön is ezt az érzést próbálják újra átélni. A fejdísznél ki nem mondott szabály, hogyha egyszerű, akkor más ékszert is viselhet a menyasszony, azonban, ha túl csicsás, díszes, akkor már nincs szüksége a menyasszonynak semmilyen más ékszerre.

A kalap mellett is sokan teszik le a voksukat, mivel nagyon sokféle stílus közül lehet válogatni, így bárki megtalálja a kedvére valót, azaz azt a kalapot, amit élete egyik legszebb napján szeretne viselni.

Kapcsolódó cikkek

Az esküvőn nem csak a ruha, hanem - Esküvői hajviselet, hogy te legyél a legszebb ezen a csodaszép napon! – a frizura is nagyon fontos.

Esküvői hajviselet, hogy te legyél a legszebb ezen a csodaszép napon!

Mindenki csodaszép szeretne lenni a saját esküvőjén. A cikkben néhány nagyon elegáns, esküvői frizurát mutatunk be.

Tippek az ékszerek biztonságos online vásárlásához

Tippek az ékszerek biztonságos online vásárlásához

Egyre többen vásárolnak ékszert onlinet, de azért érdemes odafigyelni pár dologra.

A ruhákhoz használt leggyakoribb anyagok

A ruhákhoz használt leggyakoribb anyagok

Milyen anyagokat használnak leggyakrabban ruhákhoz?