Miért ne félj a sárga színtől?

A sárga színt sokan nem kedvelik, pedig a nyár egyik sláger színe is lehetne. A citromsárgától, az aranysárgáig mindenféle ruha kapható ma már a piacon és valóban az egyik legvidámabb szín, amit viselhetünk. Nem csak nyáron, hanem az év bármely szakában. A cikkben néhány nagyon szép és sárga ruhadarabot mutatunk be, olyan ruhákat, amelyeket nem csak a bátrak viselhetnek, hanem bárki, aki szereti a nyarat, a kánikulát, és az év legforróbb évszakának a hangulatát. Miért ne félj tehát a sárga színtől?
Ezért ne félj a sárga színtől - a sárga színű ruha sok mindenkinek jól áll, bár sokan idegenkednek tőle

Mert a sárga nem csak vagány, de szolid szín is

Igen, jól olvasod. Ezt a színt nem csak a merészebbek, hanem a szégyenlősebb emberek is viselhetik. A visszafogottabb személyiségek azért hordhatják bátran, mert ez az egyik legromantikusabb szín, míg a merészek azért, mert ezzel a színnel biztos, hogy kitűnnek a tömegből.

Mert a nyár színe

Szeretheted a sárgát azért is, mert a nyár színe és a nyarat idézi. A nyári hangulatodat még azzal is fokozhatod, ha a ruhád tele van apró, vagy éppen nagyobb virágokkal. Egy ilyen ruhában vétek is lenne rosszul érezni magunkat.

Mert a komoly emberek is szeretik

A komoly, megfontolt emberek is kedvelik ezt a színt, mert ez némileg lágyítja a szigorú vonásaikat és egy ilyen élénk színű ruhával azt is közvetítik a külvilágnak, hogy ők nem mindig és nem minden helyzetben komolyak, azaz képesek néha elengedni is magukat.

Mert egy dögös szín

A sárga az egyik legdögösebb szín, hiszen azt is sugallja arról, aki viseli, hogy egy vagány személyiségről van szó, egy olyan emberről, aki szereti az életet, a jókedvet, a mókát és ez még a komoly emberekre is igaz lehet. Mert a komolyság az élethez való hozzáállást jelenti, és ez nem jelent egyet a besavanyodott típussal, azzal, aki soha, semmiben sem látja meg a jót, az örömöt.

Mert nyaraláson ez egy kedvelt szín

A sárga a nyarat idézi, így nem meglepő, hogy sokan hordanak sárga színű ruhát, akár a Balatonra, akár a tengerpartra mennek nyaralni. Hiszen egy citromsárga ruhával azt is kifejezhetjük, hogy mennyire jól érezzük magunkat a bőrünkben és mennyire jó érzés, hogy kicsit kikapcsolódhatunk, lazíthatunk.

Mert az elegáns ruhákhoz is passzol

Ki mondta, hogy egy elegáns ruha csakis fekete, kék, vagy vörös lehet? A sárga éppúgy képes bárkinek eleganciát kölcsönözni, mint a hagyományos, jól megszokott színek. A sárga szín azonban nem mindenkinek áll jól, hiszen a világos bőr még sápadtabbnak hat. Leginkább a barna és kreol bőr színe ez.

Mert kicsit retrós

A retró divatot is idézi ez a szín. Ha semmilyen más alkalommal, csakis akkor szeretnénk sárga színű ruhát ölteni, amikor a régmúltat szeretnénk magunkban felidézni, akkor hordjunk csak ritka alkalmakkor ilyen színű ruhát.

Kapcsolódó cikkek

Tippek az ékszerek biztonságos online vásárlásához

Tippek az ékszerek biztonságos online vásárlásához

Egyre többen vásárolnak ékszert onlinet, de azért érdemes odafigyelni pár dologra.

A nők nem csak öltözködni szeretnek - Milyen ékszert viseljünk egyes alkalmakra?- a szép ékszereket is kedvelik.

Milyen ékszert viseljünk egyes alkalmakra?

A nők nem csak öltözködni szeretnek, hanem ékszert viselni is. A cikkben bemutatjuk, hogy milyen stílusú ékszert szeretnek viselni a nők.

Ősszel nem kell feltétlenül - Kövesd az őszi divatot! Lépj harmóniába a természettel!- komoran öltözködnünk.

Kövesd az őszi divatot! Lépj harmóniába a természettel!

Ősszel is öltözhetünk színes ruhákba, ezzel még ót is teszünk, hiszen az élénk színű ruhák fokozzák a hangulatunkat.