Női ingek és blúzok személyiségre szabva

A nők szeretnek olyan holmikat felvenni, amely ruhadarabok tükrözik a személyiségüket. Ez így is van rendjén. Sok esetben már valóban lehet következtetni egy-egy nő személyiségére, egyéniségére, ha meglátjuk, hogy aznap éppen milyen ruhadarabban van. Az ing szabása, színe, anyaga sok mindent meghatároz, hiszen egy konzervatívabb nő nem vesz fel olyan felsőt, blúzt, ami sokat enged láttatni, míg egy vidámabb személyiség nem szívesen vesz fel fekete vagy szürke inget. A cikkben bemutatunk néhány inget és azokat a személyeket, akik előszeretettel bújnak ilyen ruhadarabokba.
Női ingek és blúzok személyiségre szabva

A szerényebb stílus képviselői

A szerényebb stílust kedvelők előszeretettel viselnek fehér és csipkéből készült ruhákat. Ez kicsit romantikus lélekre is vall, de valójában az ilyen ruhát kedvelő hölgyekre jellemző még a szerénység és a visszafogottság is.

A dögös stílus

Sokan kedvelik a dögös stílusú ruhákat. A nők többsége imád öltözködni és természetesen, a jól összeválogatott ruhadarabokkal nagyszerűen lehet hódítani is. A dögös ruhák közül nem maradhatnak ki az úgynevezett vállvillantós darabok sem.

A trendi nők

A nők egy része mindig követi az aktuális divatot és mindig úgy néznek ki, mintha éppen egy divatlapból léptek volna ki. A divat folyamatosan módosul, de mindenki megtalálhatja a korának megfelelő ruhadarabokat. Igaz, ez sok kutatómunkát igényel, de megéri áldozatokat hozni, mert még egy idősebb is nő is remek ruhadarabokat találhat, ha kitartóan keresgél.

A visszafogott

A visszafogott stílusú nők is szerények. Ezek a hölgyek szeretnek konzervatívan öltözködni. Ez a stílus nem csak a ruha szabására vonatkozik, hanem a ruhák anyaga is egyszerű. Ilyen anyag a farmer és a len. Ez utóbbi is a természetességet sugallja, és azt mondja a viselőjéről, aki ilyen anyagú ruhába bújik, hogy szereti az egyszerűséget nem csak az öltözködésben, hanem jóformán az élet minden területén.

A kétarcú

Egyes nők nem tehetik meg, hogy a munkahelyükön olyan ruhát hordjanak, amilyet valójában szeretnének. Ezek a nők általában komoly pozíciót töltenek be. A lelkük mélyén szeretik a vad, színes öltözéket és ezt be is bizonyítják, amikor éjszaka el mennek bulizni. Ezek a nők kissé titokzatosak és kiismerhetetlenek, de a férfiak egy része kedveli az ilyen vagány nőket.

A vagány, sportos

Régen csak a favágó férfiak viseltek kockás flanelinget. Aztán egyre több női holmi készült ilyen stílusban. A sportos és vagány nők szeretnek is ilyen ingeket hordani. Az ing azt sugallja róluk, hogy bátrak, vidámak, vagányak és szeretik az élet nyújtotta kalandokat.

Az üzletasszony

A férfiaknál az öltöny és a nyakkendő fejezi ki igazán, hogy az adott férfi mivel is foglalkozik. A nőknél pedig a konzervatív színű és szabású ing és a szoknya, illetve a kosztüm ad némi támpontot, hogy az adott hölgy milyen munkát végez. A nyakkendő pedig még egy kis titkot is elárulhat az illetőről. Történetesen azt, hogy nagy esély van arra, hogy a hölgy, vezető pozíciót tölt be.

Kapcsolódó cikkek

Tippek az ékszerek biztonságos online vásárlásához

Tippek az ékszerek biztonságos online vásárlásához

Egyre többen vásárolnak ékszert onlinet, de azért érdemes odafigyelni pár dologra.

Cipő és csizma trend

Cipő és csizma trend

A nők egész évben szeretnek divatosan öltözködni. Még ősszel is, amikor hideg van, és sokat esik az eső. A cikkben néhány őszi cipőt és csizmát mutatunk be.

Ezért ne félj a sárga színtől - a sárga színű ruha sok mindenkinek jól áll, bár sokan idegenkednek tőle

Miért ne félj a sárga színtől?

A sárga színtől sokan félnek, pedig majdnem mindenkinek jól áll a sárga ruha. A cikkben a sárga színű ruha előnyeit mutatjuk be.