Útmutató az újszülött kiskutya etetéséhez

Az újszülött kölyökkutyának két-három óránként kell ennie adni.
Útmutató az újszülött kiskutya etetéséhez

Javasoljuk, hogy a kölyökkutyát a vállához szorítsa, és az etetés felénél büfiztetni kell. A kölyökkutyának melegnek és pufóknak kell éreznie magát, és az etetések között az idő nagy részében aludnia kell. Fontos, hogy büfiztetni kell, ha bármilyen szokatlan viselkedést észlel, például sírást vagy vonaglást, mivel ezek egészségügyi problémára utalnak.

Ha azt tervezi, hogy az etetési feladatokat megosztja másokkal, minden egyes etetésről vezessen nyilvántartást. Írja fel a súlyt és az etetés időpontját. Az etetés után is biztosítson nyugodt időt. Kerülje az erőteljes játékot vagy a kiskutya cipelését, mivel ezek felboríthatják a pocakját. Soha ne kényszerítse azonban a kiskutyát az evésre.

A tej bevezetésekor a kölyökkutyának türelmesnek kell lennie. A kölyökkutyát bölcsőhelyzetben etesse, hogy megelőzze a fulladást és a fulladást. A kiskutya etetésekor ügyeljen arra, hogy ne a hátán tartsa a kölyköt, mivel az újszülött kölykök nem isznak az anyjuk hátáról, amikor az fekszik. Ha túl gyenge a szopáshoz, etesse meg csővel. Fontos szem előtt tartani, hogy nem szabad erőltetni a kölyökkutyát a szoptatásra, mert ez áradást okozhat.

Egy másik módja az újszülött kölyökkutyák etetésének az üveg használata. Bár ez a módszer egyszerű, különleges gondosságot igényel. Mielőtt megetetné a kölyökkutyát, győződjön meg róla, hogy a tápszer elég meleg, hogy a kölyökkutyát ne érje megfázás vagy hasmenés. Ezen kívül fontos, hogy a kölyökkutyát tápszerrel megpuhított száraztáppal etesse. Ez egy jó alkalom arra is, hogy a kölyökkutyának szilárd táplálékot vezessen be az étrendjébe.

Kapcsolódó cikkek

Ideje, hogy a szingliség is elfogadott életformává váljon

Ideje, hogy a szingliség is elfogadott életformává váljon

Miért és miben vannak a mai napig hátrányban az egyedülállók?

4 módszer a boldogabb élethez - mi is sokat tehetünk a boldogságunkért

4 módszer a boldogabb élethez

A boldogság bennünk rejlik, azaz nagyon sok múlik azon, hogy mi, hogyan viszonyulunk az élet dolgaihoz és a problémákhoz. Mutatunk 4 módszert, amelyek segíthetnek kicsit boldogabbnak lenni.

Edzés nélkül is lehet fogyni, de ahhoz, hogy lefogyjunk sok erőfeszítést kell tennünk

Edzés nélkül is lehet fogyni?

Nem, nem lehet edzés nélkül lefogyni, de léteznek olyan trükkök és praktikák, amelyek a segítségünkre lehetnek a fogyásban.