Szépülj és pihenj: sós víz a jakuzziban, lehetséges ez?

A sós vízben való fürdőzés nem csak a távoli tengerpartokon lehetséges, akár otthonunkban is hódolhatunk efféle élvezeteknek.
Sós víz a jakuzziban, lehetséges ez?

A www.hawaj.hu széleskörű kínálatában azok is megtalálják a számításukat, akik a víz jótékony hatásával szeretnék testi és lelki egészségüket fenntartani, javítani.

Óriási kiadások nélkül

A jakuzzi korábban a luxus egyik szinonimájaként volt értelmezhető, de mára ez a helyzet már sokat változott. Köszönhető ez egyebek mellett a felfújható jakuzzik megjelenésének, elterjedésének. Ezek éppolyan hatásfokon “működnek”, ahogy a drága akrilát jakuzzik, csak jóval kedvezőbb áron elérhetőek. Az emberi szervezet számára több szempontból is pozitív hatásait biztosítja a masszázsmedence, aminek köszönhetően a víz és a levegő együttműködését élvezhetjük. A meleg víznek köszönhetően javul a keringés, ami a gyógyulást gyorsítva járul hozzá a jó közérzethez. Rendszeres használatával javíthatunk a szervezetünk stressztűrő képességén; nem csak fizikailag, hanem lelkileg is komoly változásokat érhetünk el. Relaxáltak, nyugodtabbak lehetünk; a nyugodt alvás, az izmok masszírozása, az ízületek ápolása mind természetes velejárói a jakuzzi használatának.

Klór nélkül is tisztán

A medence vizének tisztán tartásához az egyik leginkább bevált módszer, ha klórral fertőtlenítjük. Van viszont egy sokkal természetbarátabb, egészségesebb, bőrkímélőbb megoldás is: ha sót használunk. Ezt pedig a sóbontó segítségével tudjuk megvalósítani, ami nem a költséges vegyszerekkel, hanem egyszerű konyhasóval működik. Ez a klórt rosszul viselőknek, arra allergiásoknak jelenthet nagy segítséget, hiszen a só használatával minden kellemetlen mellékhatásnak búcsút inthetnek, ráadásul a víz lágyabbá, bőrbarátabbá válik, mint a vegyszeres tisztítás esetében. Ahogy a tengervíz, úgy a medencénkben lévő sós víz is terápiás hatású, így ha szeretnénk egy környezet- és szervezetkímélő megoldást találni a jakuzzink vizének kristálytisztává tételére – nem csak a látványt, a víz minőségét is javítja –, a só lesz a megoldás!

Kapcsolódó cikkek

Ideje, hogy a szingliség is elfogadott életformává váljon

Ideje, hogy a szingliség is elfogadott életformává váljon

Miért és miben vannak a mai napig hátrányban az egyedülállók?

Hogyan legyünk kreatívak - a kreativitás is fejleszthető

Hogyan legyünk kreatívak?

A kreativitás fejleszthető. Léteznek trükkök és módszerek, amelyek nagy hasznunkra lehet, ha a kreativitásunkat szeretnénk fejleszteni.

Edzés nélkül is lehet fogyni, de ahhoz, hogy lefogyjunk sok erőfeszítést kell tennünk

Edzés nélkül is lehet fogyni?

Nem, nem lehet edzés nélkül lefogyni, de léteznek olyan trükkök és praktikák, amelyek a segítségünkre lehetnek a fogyásban.