Melltartó, női alsó, hálóing, pizsama – a Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

Kékes-bordós és krém színekben pompáznak a Tchibo webáruház heti ajánlatának darabjai, amelyek ezúttal szebbnél-szebb női fehérneműk és hálóruhák közül kerülnek ki.
Melltartó, női alsó, hálóing, pizsama, ágynemű – a Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

Természetesen egyéb kiegészítőket, valamint ágyneműket is találunk közöttük, hogy a kényelem ne csak a viselhető darabokkal legyen elérhető.75A-tól 85B méretig, kék és krém színben vásárolható meg a puha kosaras melltartó, amely gyengéden, merevítő nélkül formálja a melleket, enyhén párnázott, puha csipkerátéttel készült kosaraival. A selymesen csillogó microtouch anyagból készült darab hátul csipkével díszített pántjai állítható hosszúságúak, ezen kívül háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórésszel szabályozható a bősége.

Bordó és krém színben, 75A-tól 85C méretig kapható a kosaras, memória melltartó, amelynek kosarai tökéletesen illeszkednek a mell formájához, az állítható hosszúságú pántjainak és háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórészének szélessége pedig a lehető legteljesebb kényelem érdekében a kosármérettel arányosan nő. A selymesen csillogó microtouch anyagú darabok szépségét finom csipkedíszítés fokozza a kosarak alatt, valamint a pántok elülső részén.

Mindhárom eddig bemutatott színben, vagyis krém, bordó és sötétkék verzióban is elérhető a csipkés, merevítős melltartó, amely 75B-től 90C méretig található meg a kínálatban. Kétrétegű, nem átlátszó kosarai előformázás nélkül kölcsönöznek természetes dekoltázst, miközben selymes microtouch anyaga kellemesen puhán simul a bőrre. Hátsó SoftSeal® kapcsos zárórésze háromszorosan állítható, szélessége pedig igazodik a mindenkori kosármérethez, emellett pedig a pántjai is állítható hosszúságúak. A csipkerátétek természetesen erről a darabról sem maradhatnak le, ezeket a kosarak felső részén, valamint a masnis összekötő elemen találjuk.

A sportosabb viseletet kedvelők és az enyhébb tartást biztosító darabokkal is megelégedők számára a sötétkék színben, S-től L méretig kapható csipkés bustier melltartó lehet az ideális választás, amely állítható pántokkal, hátsó zárórész nélkül készült. Modern szabásvonalához a mell alatti részen körbefutó széles csipkerátét társul. A puha microtouch anyag elöl, középen mutatós húzást rejt, így az alapvetően letisztultabb darab sem nélkülözi a mutatós megoldásokat.A csinos és kényelmes melltartókhoz színben passzoló alsók közül is rengeteget találunk a kínálatban! A magic cut alsó szettek esetén elérhető a kék, a krém és a bordó szín is, S-től L méretig. A microtouch anyagú alsók különösen lapos eldolgozásuknak köszönhetően nem tűnnek át a szűkebb ruhák alatt sem, a szegélyvarrás elhagyásával pedig a bőrön sem hagynak nyomot, miközben a pamut lépésbetétek is gondoskodnak a kényelemről. A derékrészen elöl finom csipkével díszített darabok két darabos szettben kaphatók, és egyszerű szabásuknál fogva jól kombinálhatók más fehérneműkkel is.

Szintén mindhárom színben elérhető a két darabos csomagban megvásárolható brazil alsó szett is, amely XS-től L méretig áll rendelkezésre. A selymes csillogású microtouch anyagból készült alsók oldalsó és hátsó része finom csipkéből van, belül pedig pamut lépésbetét gondoskodik a kényelemről. Emellett az alsókon elöl apró masni is található, ami bájos kiegészítő
díszítésként szolgál a selymes-csipkés darabokon.Kék és bordó színben kapható az S-től L méretig elérhető csipkés magas derekú alsó, amelyek nagyon hasonlítanak a brazil alsószett darabjaira, hiszen oldalt és hátul ezek az alsók is finom csipkéből vannak, míg elöl a selymes microtouch anyagé a főszerep – ezek az alsók azonban magasan szabott derékrésszel készültek, és megerősített hasrészüknek köszönhetően enyhe alakformáló hatással is bírnak – mindemellett pedig természetesen a kényelmet biztosító pamut lépésbetét sem hiányozhat belőlük!

Egy csinos body minden hölgy ruhatárába jól jöhet, és szerencsére ezért sem kell messzire mennünk, hiszen a heti ajánlatban puha microtouch anyagú, csipkerátétekkel díszített megoldást találunk ebből a ruhadarabból, 36-tól 42-es méretig. A kosarak, a mell alatti rész és a lábkivágás puha csipkéből készült, a merevítő és előformázás nélküli (így különösen kényelmes) kosarakban pedig optimális tartást biztosító power mesh zónák találhatók. Az állítható pántos darab alsó részén három patentgombos zár, valamint pamut lépésbetét is található.

Reggel, este, de tulajdonképpen bármikor ideális viselet a kék, virágos kimonó, amely akár a fehérnemű, akár a hálóruha fölé felkapva csinos, nőies megjelenést nyújt a viselőjének. Az S-től XL méretig beszerezhető darab lágy esésű, szövött viszkóz anyagból készült, rögzíteni pedig egy belső megkötővel és egy külső övvel is lehet, így a kék alapon többszínű, nyomott virágmintát felvonultató köntös mindig kényelmesen öleli majd körül a testet.

Ugyanezt a kék alapra nyomott virágmintát láthatjuk viszont a női hálóingen és a 7/8-os pizsama nadrágján is. Az S-től XXL méretig kapható hálóing puha, kevert pamut-modál anyagból készült biopamuttal, rövid ujjakkal és V-alakú nyakkivágással. A pizsama kevert pamut-viszkóz anyagában szintén megtalálható a bőrbarát biopamut, ebben a szettben viszont a rugalmas derékrészű, megkötővel is ellátott virágmintás nadrághoz sötétkék, félhosszú ujjú felső tartozik, V-alakú nyakkivágással. És hogy ezt az összeállítást is minél többen viselhessék, ez is elérhető S-től egészen XXL méretig!

A pihentető éjszakákhoz a megfelelő hálóruhákon kívül a kényelmes, puha ágyneműk is hozzátartoznak. Épp ilyen az egyszemélyes és kétszemélyes verzióban is elérhető renforcé ágynemű, amelyen szintén a hálóruhákról és a kimonóról már ismert virágminta köszön vissza. A tiszta pamutból készült finom, sűrű szövésű anyag hőmérsékletkiegyenlítő és nedvszívó tulajdonsága remek közérzetet biztosít alvás közben, cipzáras kialakításával pedig igazán egyszerű lesz mind a fel-, mind a lehúzása.

Természetesen ezúttal is érdemes átnézni a teljes kínálatot, hiszen a bemutatott darabok mellett számtalan egyéb megoldást találunk majd, legyen szó fehérneműről, hálóruháról vagy éppen apró, ám annál hasznosabb kiegészítőkről!

Kapcsolódó cikkek

Ezért ne félj a sárga színtől - a sárga színű ruha sok mindenkinek jól áll, bár sokan idegenkednek tőle

Miért ne félj a sárga színtől?

A sárga színtől sokan félnek, pedig majdnem mindenkinek jól áll a sárga ruha. A cikkben a sárga színű ruha előnyeit mutatjuk be.

Ősszel nem kell feltétlenül - Kövesd az őszi divatot! Lépj harmóniába a természettel!- komoran öltözködnünk.

Kövesd az őszi divatot! Lépj harmóniába a természettel!

Ősszel is öltözhetünk színes ruhákba, ezzel még ót is teszünk, hiszen az élénk színű ruhák fokozzák a hangulatunkat.

A nők nem csak öltözködni szeretnek - Milyen ékszert viseljünk egyes alkalmakra?- a szép ékszereket is kedvelik.

Milyen ékszert viseljünk egyes alkalmakra?

A nők nem csak öltözködni szeretnek, hanem ékszert viselni is. A cikkben bemutatjuk, hogy milyen stílusú ékszert szeretnek viselni a nők.